• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

WKK aanwezig op de Hannover Messe 2022 - WKK Nederland

WKK aanwezig op de Hannover Messe 2022

Gepost op 10 mei 2022

Na ruim twee jaar waarin de Hannover Messe niet door kon gaan, is het binnenkort eindelijk weer zover: van 30 mei tot en met 2 juni 2022 vindt de Hannover Messe plaats, de grootste industriële vakbeurs ter wereld. Dit jaar belooft de beurs nog aantrekkelijker te worden voor bedrijven zoals u die actief zijn in de industriële toelevering.

Al vele jaren neemt WKK als exposant deel aan de Hannover Messe die meerdere thema’s kent zoals “Digitalisatie & Duurzaamheid” (het hoofdthema van dit jaar) en “Energie & Engineering”, waarbij de laatste innovaties en noviteiten onder de aandacht worden gebracht van specialisten uit deze vakgebieden. Zoals u weet is WKK dé specialist op het (vak)gebied van krimpkous en kabelbinders die in de energie sector voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Energie

WKK is op de Hannover Messe te vinden in hal 13 / standnummer B89. Deze hal bevat het thema “Energie” en is de hotspot voor bezoekers afkomstig uit de energie sector. WKK zal in deze hal de verschillende mogelijkheden op het gebied van krimpkous laten zien: van dunwandige tot dikwandige krimpkous en van voorgevormde producten tot assortimenten en mini boxen krimpkous. Tevens zullen wij een groot aantal verschillende types kabelbinders ten toon stellen in allerlei lengte en breedte maten, kleuren en variërend van trekkracht. Hierbij kunt u denken aan onder andere standaard polyamide 6.6 (PA 66), hittebestendige, polypropyleen, Tefzel®, hersluitbare en stalen kabelbinders. Wilt u onze producten graag zelf testen? Geen probleem! We geven u graag gratis en vrijblijvend samples mee van onze producten, zodat u ze zelf kunt testen en uitproberen.

Bezoek de stand van WKK

WKK is al meer dan 35 jaar dé specialist op het gebied van kabelbinders en krimpkous. We weten daarom heel goed wat de behoeftes en wensen zijn van bedrijven in de energie sector. Indien u van plan bent de Hannover Messe te bezoeken, breng dan zeker een bezoek aan onze stand (hal 13 / standnummer B89). Vraag hier eenvoudig gratis toegangskaarten aan. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand. Tot binnenkort!