• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Waarom WKK?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de toelevering van je bevestigingsmaterialen en vind je het moeilijk de juiste keuze te maken uit de verschillende aanbieders? WKK legt je graag uit waar we voor staan, welke voordelen wij je als klant bieden en waarom je nu juist voor WKK dient te kiezen als je partner.

Ontdek jouw voordelen

Aantrekkelijke prijzen

WKK koopt wekelijks grote hoeveelheden bevestigingsmaterialen in bij toonaangevende fabrikanten, waarmee langdurige relaties zijn opgebouwd. Hierdoor verkrijgen wij gunstige inkoopcondities, waardoor we jou als klant aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Om deze prijzen te bekijken, bezoek onze webshop of neem contact op met één van onze adviseurs voor een offerte.

Snelle levering: voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd in Nederland en België

WKK levert hoofdzakelijk uit voorraad. Vanuit onze 3 magazijnen met meer dan 10.000 palletplaatsen zijn we in staat om je bestelling de volgende werkdag te leveren in Nederland of België. Door langdurige samenwerkingen met onze transporteurs beschikt WKK over gunstige leveringsvoorwaarden en tarieven, maar levering door je eigen transporteur is uiteraard geen probleem. Vanzelfsprekend levert WKK ook in andere Europese landen (Ex Works). WKK medewerker op heftruck zorgt voor snelle levering

Kwalitatief hoogwaardige producten

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij WKK. Daarom leveren wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten, besteden wij veel tijd en aandacht aan de kwaliteitsbewaking en –verbetering van onze producten, diensten en medewerkers en zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd. Door in eigen huis onze producten te testen kunnen we kwalitatief hoogwaardige producten aan onze klanten leveren. Zo testen wij kabelbinders (tyraps) bijvoorbeeld op trekkracht en meten wij het vochtpercentage om eventuele problemen tijdens het gebruik van de producten te voorkomen. Tot slot bieden we je de mogelijkheid om samples bij ons op te vragen, zodat je onze producten kunt testen voor jouw specifieke toepassing(en). WKK medewerker test trekkracht van kabelbinder

 

Prima service

Uitgebreid en persoonlijk productadvies gebaseerd op ruim 35 jaar ervaring
De expertise die WKK in meer dan 35 jaar heeft opgebouwd delen wij graag met onze klanten. Met name op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie is de kennis van WKK van grote toegevoegde waarde. Onze adviseurs kennen als geen ander de verschillen in kwaliteit en toepassing en geven je graag een uitgebreid en persoonlijk advies over de meest geschikte bevestigingsmaterialen voor de door jou beoogde toepassing(en). Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.
WKK medewerker geeft uitgebreid en persoonlijk productadvies
Producten voorzien van private label mogelijk
Brengt je bedrijf bevestigingsmaterialen op de markt onder een eigen merknaam of wil je je bevestigingsmaterialen laten voorzien van een eigen merknaam? WKK ontzorgt je en voorziet je producten graag van een private label dat is afgestemd op je wensen waardoor je minder handling hebt omtrent de producten. Hierdoor kun je op termijn prijsvoordelen realiseren. Daarnaast zorg je met een eigen merknaam voor herkenbaarheid en onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met één van onze adviseurs.
Mini box krimpkous voorzien van private label
Flexibele levering met afroeporders mogelijk
Wil je op een flexibele manier je producten bestellen? WKK biedt je de mogelijkheid om orders op afroep te leveren tegen vaste prijzen. Hierdoor kun je eenvoudig schakelen wanneer je magazijn (tijdelijk) onvoldoende opslagcapaciteit heeft, een order een lange doorlooptijd heeft of wanneer je zeker wil zijn van voorraad. Je kunt je bestellingen op afroep laten leveren of de levering(en) op vaste momenten inplannen. Dit maakt je interne processen efficiënter en bespaart je kosten op korte en lange termijn. Neem contact op met één van onze adviseurs om je leveringswensen te bespreken.
Magazijn WKK Nederland
Producten op maat laten ontwikkelen mogelijk
Heb je specifieke productwensen? Wij bespreken de mogelijkheden graag met je. Zo is het op maat laten ontwikkelen van bijvoorbeeld automotive / solar clips, het bedrukken van krimpkous en het op maat snijden van lengtestukken krimpkous geen probleem. Ook kunnen wij op basis van jouw wensen assortimentsdozen met krimpkous, kabelschoenen, adereindhulzen en bevestigingsclips voor je verzorgen. Handig voor de (weder)verkoop in een winkel. Het samenstellen van speciale actiepakketten is ook iets waar we je graag bij ontzorgen. Klik hier voor meer informatie.
Krimkous stukjes met daarop WKK bedrukking

Bestelgemak

Heb je te maken met eenvoudige of repeterende bestellingen? En heb je behoefte aan een online oplossing om snel en gemakkelijk te bestellen? Het klantportaal van WKK biedt je bestelgemak. Via ons klantportaal heb je 24/7 toegang tot onze productdata en heb je zelf inzicht in voorraden, je eigen prijzen, bestelhistorie en gegevens. Het portaal maakt het bestellen van je artikelen eenvoudig en snel. Voor toegang tot ons klantportaal, klik hier.