• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

De #1 leverancier op het gebied van bevestigingsmaterialen

De WKK Groep is een gerenommeerde internationale onderneming in Europa die kwalitatief hoogstaande oplossingen biedt voor het bevestigen, aansluiten, isoleren, geleiden en beschermen van bekabeling of andere objecten. Onze groep bestaat uit twee divisies: Bevestigingsmaterialen en Automotive. Beide divisies bedienen bedrijven door heel Europa. De divisie Bevestigingsmaterialen heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Italië en Polen. De divisie Automotive opereert vanuit Duitsland en heeft een dochteronderneming in Shanghai voor het bedienen van de Chinese markt.

Divisie Bevestigingsmaterialen

WKK Nederland (tevens hoofdkantoor) maakt onderdeel uit van de divisie Bevestigingsmaterialen en is een internationale importeur en distributeur gespecialiseerd op het gebied van technische bevestigingsmaterialen voor diverse industrieën. Hierbij vormen kabelbinders (beter bekend als tyraps), krimpkous en kabelwartels onze belangrijkste productgroepen. Daarnaast kunnen wij groothandelaren en professionals ook voorzien van kabelschoenen, adereindhulzen, bevestigingsclips en overige bevestigingsmaterialen. Dagelijks zorgen meer dan 100 medewerkers ervoor dat onze klanten in Europa een gedegen advies op maat, kwalitatieve producten en prima service geleverd krijgen.

Europa’s grootste importeur en distributeur van kabelbinders (o.a. van de merken Ty-Rap® en Ty-Fast®)

Sinds de oprichting in 1984 hanteert WKK een succesvolle inkoopstrategie met betrekking tot kabelbinders. Door wekelijks grote hoeveelheden kabelbinders van de beste kwaliteit te bestellen bij geselecteerde leveranciers waarmee een langdurige relatie is opgebouwd, is WKK uitgegroeid tot Europa’s grootste importeur en distributeur van kabelbinders. Dit betekent dat wij je nagenoeg alle verschillende types kabelbinders kunnen leveren tegen de meest gunstige condities.

Wist je trouwens dat WKK officieel distributeur is van ABB Draad- en Kabelmanagement en dat wij je ook kunnen voorzien van kabelbinders van de wereldberoemde merken Ty-Rap® en Ty-Fast®?

WKK medewerker geeft uitleg aan klant over kabelbinders

Europees importeur en distributeur van Hongshang krimpkous en toebehoren

WKK is sinds 2010 geautoriseerd importeur en distributeur van krimpkous en toebehoren van het Aziatische kwaliteitsmerk Hongshang. Dit biedt ons de mogelijkheid om klanten in geheel Europa te voorzien van een breed en diep assortiment aan warmtekrimpbare producten zoals dunwandige, middelwandige en dikwandige krimpkous, krimpeindkappen, krimpspruitstukken en krimpbare kabeldoorvoeren. Kortom, onze warmtekrimpbare producten bieden je een oplossing voor een groot aantal verschillende toepassingen.

Officieel distributeur van Jacob kabelwartels en toebehoren

Kabelwartels hebben als belangrijkste doel het zorgen voor een veilige kabelingang. Daarom biedt WKK kabelwartels en toebehoren aan van de firma Jacob, één van de grootste kabelwartel specialisten ter wereld. Ons standaard assortiment wartels en toebehoren bestaat uit: kunststof / messing / roestvast staal / spiraal / EMC en Ex wartels, wartelmoeren, blindstoppen, verloopringen, reduceerringen, koppelstukken en vele andere producten. Vanzelfsprekend is het merendeel van deze producten verkrijgbaar in de bekende schroefdraadtypes metrisch en Pg, en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast ons standaard assortiment wartels en toebehoren kunnen wij ook alle andere Jacob producten leveren.

Divisie Automotive

Onze Automotive divisie opereert onder de naam WKK Automotive vanuit Duitsland en heeft een dochteronderneming in Shanghai voor het bedienen van de Chinese markt. WKK Automotive beschikt over een eigen productiefaciliteit voor het ontwikkelen en produceren van kunststof bevestigingsclips voor de automotive industrie en andere markten zoals de solar markt. De bevestigingsclips worden gebruikt voor het verantwoord bevestigen en geleiden van bekabeling in voertuigen en op profielen. Via onze Automotive divisie bieden wij je een uitgebreid assortiment aan bevestigingsclips zoals edge clips (ook voor mantelbuis), clips met lamelvoet of spreidanker en solar clips die geschikt zijn voor uiteenlopende profieldiktes en gatdiameters. Tevens bieden wij je de mogelijkheid om clips op maat te laten maken die voldoen aan jouw specifieke wensen.

In de afgelopen jaren is WKK Automotive in de automotive industrie uitgegroeid tot een begrip. Zo verwerken nagenoeg alle autofabrikanten, waaronder Mercedes, BMW, Porsche, Volkswagen en Tesla, WKK Automotive bevestigingsclips in de voertuigen die zij produceren.

WKK Automotive medewerker die een bevestigingsclip ontwikkeld

 

Levering aan groothandelaren en professionals

WKK levert uitsluitend aan bedrijven in Europa (en dus niet aan particulieren). Onze producten en diensten worden verkocht aan groothandelaren en professionals/eindgebruikers in ruim 15 sectoren. Van de elektrotechniek en installatiebranche tot aan de automotive en energiesector (wind en solar). Onze decennialange ervaring heeft gezorgd voor een betrouwbare en zorgvuldig opgebouwde reputatie in vele sectoren. WKK medewerker die producten gereed maakt voor verzending naar een klant