• Groot assortiment op voorraad
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
 • Franco levering mogelijk
 • Ruim 35 jaar ervaring
 • Private label mogelijk
Bevestigingsclips

Bevestigingsclips

Bevestigingsclips bieden een betrouwbare bevestiging en geleiding van bekabeling in voertuigen en op profielen. WKK beschikt over een kwalitatief hoogwaardig aanbod bevestigingsclips ontwikkeld door onze dochteronderneming WKK Automotive. Wij leveren edge clips (ook voor mantelbuis), clips met lamelvoet of spreidanker en solar clips. De artikelen zijn leverbaar met en zonder kabelbinders, voor uiteenlopende profieldiktes en gatdiameters.

Eigen productie en kwaliteit

Onze dochteronderneming WKK Automotive beschikt over een eigen productiefaciliteit voor het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige bevestigingsclips. De clips zijn vervaardigd van kunststof (polyamide 6.6 hitte-, weerbestendig en slagvast). Hierbij kun je verwachten dat de artikelen beschikken over een goede slagvastheid, hittebestendigheid en trekkracht (indien er kabelbinders worden meegeleverd). Indien gewenst kun je bij ons ook clips op maat laten ontwikkelen die voldoen aan jouw specifieke wensen.

WKK levert de volgende bevestigingsclips:

 • Edge clips
 • Edge clips voor mantelbuis
 • Clips met lamelvoet of spreidanker
 • Solar clips

Edge clips met kabelbinders en/of mantelbuis

Een edge clip is een kleine kunststof bevestigingsclip met metalen klem, die je kunt monteren op een kunststof of metalen profiel. Het product wordt vaak gebruikt in de automotive sector. Desalniettemin kun je het product overal toepassen waar je te maken hebt met bekabeling of mantelbuis, die je eenvoudig wil bevestigen en geleiden langs profielen.

De belangrijkste voordelen van edge clips zijn een zeer eenvoudige montage zonder te boren, te lassen of te lijmen en de robuustheid van het product.

WKK levert ook, indien gewenst, de bijbehorende kabelbinders en mantelbuis.

Clips met lamelvoet of spreidanker

Naast edge clips leveren wij ook clips met lamelvoet of spreidanker. Deze bevestigingsclips zijn speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van de clip in een boorgat. Vervolgens kunnen kabels met de clip of gebruikmakend van een kabelbinder bevestigd worden.

Solar clips

Ben je op zoek naar bevestigingsclips voor toepassingen in de solar sector? WKK beschikt over diverse praktische solar clips. Deze bevestigingsclips worden toegepast met kabelbinders, mantelbuis en/of kabels en zorgen voor een forse tijdsbesparing bij het bevestigen en geleiden van kabels en draden bij het installeren van zonnepanelen.

Vele maten uit voorraad leverbaar

Onze bevestigingsclips zijn verkrijgbaar voor diverse profieldiktes en gatdiameters. De maatrange is reeds bepaald, zodat je zo goed als zeker een clip vindt, die past bij je beoogde toepassing.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je meer weten over onze bevestigingsclips? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden. Wij helpen je graag met het selecteren van de juiste producten voor jouw toepassing(en).

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Een zwarte KC1 'edge clip' bevestigingsclip, op een witte achtergrond.
  WKK - Edge clips

  Vanaf €  53,62 excl. BTW (100 st.)

 2. Een zwarte KC22 edge clip voor mantelbuis met de beugel in haakse richting op de bovenkant van de clip, op een witte achtergrond. De beugel is geopend.
  WKK - Edge clips voor mantelbuis

  Vanaf €  47,06 excl. BTW (100 st.)

 3. Twee zwarte LFC 6 clips met spreidanker, waarvan één met een kabel door de clip gevoerd, op een witte achtergrond.
  WKK - Clips met lamelvoet of spreidanker

  Vanaf €  18,38 excl. BTW (100 st.)

 4. Een zwarte SC1 solar clip op een witte achtergrond.
  WKK - Solar clips

  Vanaf €  94,49 excl. BTW (100 st.)

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Grote aantallen bestellen?