• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Kabelschoen toebehoren

Heb je kabelschoen toebehoren nodig? WKK levert diverse kabelschoen krimptangen, assortimensdozen kabelschoenen, aftakklemmen en zekeringhouders. Met deze producten maak je jouw (in)koop van kabelschoentjes compleet. De toebehoren zijn uit voorraad leverbaar in meerdere opties en/of maten. Naast het (in)kopen van toebehoren kun je bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment kabelschoenen.

Kabelschoen krimptangen

WKK levert twee typen kabelschoen krimptangen voor geïsoleerde kabelschoenen. Beide tangen zorgen voor een naadloze krimp van kabelschoentjes van 0,5 – 6,0 mm².

Kabelschoen assortimenten

Kabelschoen assortimenten zijn praktische dozen bestaande uit een combinatie van artikelen. WKK levert twee assortimentsopties: een krimpkous georiënteerd kabelschoen assortiment en een meer algemeen assortiment inclusief krimptang.

Aftakklemmen en zekeringhouders

Naast de krimptangen en assortimenten leveren wij ook aftakklemmen en zekeringhouders. Deze producten kun je, net zoals kabelschoenen, gebruiken voor de bescherming van kabels, apparatuur en mensen.

Kabelschoenen bestellen?

Wil je naast toebehoren ook je kabelschoentjes bij WKK (in)kopen? Wij leveren de volgende soorten:

Hulp nodig?

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Wij zijn je graag van dienst met het selecteren van de juiste artikelen voor jouw toepassing(en).

Grote aantallen bestellen?