• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Ongeïsoleerde kabelschoenen

Ben je op zoek naar ongeïsoleerde kabelschoenen? Niet-geïsoleerde kabelschoenen zijn koperen connectoren die worden gebruikt om een kabel te verbinden met een vlak aansluitstuk, gewoonlijk een kopergeleider. Ongeïsoleerde kabelschoenen worden gebruikt wanneer er geen gevaar is dat iemand de verbinding onbedoeld kan aanraken. Daarnaast is het product niet geschikt voor smalle ruimtes of locaties waar veel kabels bij elkaar liggen, aangezien de kans op kortsluiting dan zeer groot is. Binnen het assortiment kabelschoentjes is de niet-geïsoleerde variant de meest voordelige optie, omdat het geen isolatie bevat en dus slechts uit één stuk bestaat.

Materiaal van de connector

Het materiaal van de connector is koper. Het voordeel van koper is dat het een goede elektrische- en thermische geleiding heeft. Bovendien is de levensduur van het materiaal uitstekend. Echter is het wel gevoeliger voor corrosie dan messing.

Voorbeelden van ongeïsoleerde kabelschoenen zijn perskabelschoenen voor koperen geleiders en plaatkabelschoenen conform DIN 46234.

Isoleren

Ongeïsoleerde kabelschoenen kunnen gekrompen of gesoldeerd worden aan een kabel. Je kunt, indien gewenst, ook een ongeïsoleerde variant isoleren door gebruik te maken van krimpkous. WKK levert een uitgebreid assortiment krimpkous, waardoor je ook de mogelijkheid hebt om volledig waterdicht te isoleren.

Andere type kabelschoentjes

Naast ongeïsoleerde verkoopt WKK ook geïsoleerde kabelschoenen. Hierbij kun je denken aan onder andere kabelschoentjes in een oog, pin of vork uitvoering. Daarnaast leveren wij ook diverse vlakstekerhulzen, rondstekerhulzen, rondstekers, stootverbinders en soldeerverbinders.

Toebehoren voor kabelschoenen

WKK levert diverse krimptangen voor kabelschoenen. Echter zijn deze alleen geschikt voor geïsoleerde kabelschoentjes van 0,5 – 6,0 mm². Daarnaast leveren wij twee kabelschoen assortimenten: een assortiment kabelschoenen met krimptang (261-delig) en een assortiment kabelschoenen met krimpkous (110 stuks). Tot slot kun je ook bij ons terecht voor aftakklemmen en zekeringhouders.

Contact met WKK

Wil je meer weten over onze producten? Of heb je vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij ondersteunen je graag met het (in)kopen van de juiste kabelschoentjes en andere bevestigingsmaterialen.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Grote aantallen bestellen?