• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Geïsoleerde kabelschoenen

Ben je op zoek naar geïsoleerde kabelschoenen? Met geïsoleerde kabelschoentjes zorg je voor de hoogste veiligheid voor je kabels, apparatuur en jezelf. WKK levert diverse geïsoleerde kabelschoenen. Hierbij kun je denken aan: ringkabelschoenen, vorkkabelschoenen, pin kabelschoenen, stootverbinders (met krimpkous), soldeerverbinders, rondstekerhulzen, rondstekers, vlakstekerhulzen en vlakstekers. Deze producten zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn grotendeels uit voorraad leverbaar. Kabelschoenen zijn ideaal voor toepassingen, waarbij een hoge veiligheid gewenst is.

Materiaal connector

WKK heeft geïsoleerde kabelschoenen in koper en messing. Het juiste materiaal hangt af van je toepassing. Indien je vragen hebt over het materiaal van de connector, neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Materiaal isolatie

Geïsoleerde kabelschoenen kunnen verschillende isolatiematerialen bevatten:

  • PVC
  • Nylon
  • Polyolefin


Het isolatiemateriaal hangt af van het type kabelschoen dat je nodig hebt. PVC wordt vaak als isolatiemateriaal gebruikt en beschermt tegen kortsluiting. Nylon als isolatiemateriaal zorgt voor extra bescherming (uittreksterkte) doordat er sprake is van twee krimpingen (eenmalig op de draad en eenmalig op de isolatie van de draad). Polyolefin als isolatiemateriaal zorgt voor een water- en vochtdichte afdichting. Dit isolatiemateriaal is dan ook ideaal voor toepassingen, waarbij stof en/of vocht de verbinding in gevaar kunnen brengen.

Andere typen kabelschoentjes

Naast geïsoleerde kabelschoentjes levert WKK ook ongeïsoleerde kabelschoentjes. Het verschil tussen geïsoleerde en ongeïsoleerde kabelschoenen is dat ongeïsoleerde kabelschoenen een volledig open connector hebben. Je kiest voor ongeïsoleerde kabelschoenen wanneer er geen gevaar is dat de verbinding aangeraakt kan worden.

Kabelschoen toebehoren

Ben je op zoek naar een kabelschoen krimptang? Of heb je behoefte aan een uitgebreid kabelschoen assortiment? WKK beschikt over diverse praktische toebehoren. Ook leveren wij aftakklemmen en zekeringhouders.

Advies op maat

Meer weten over kabelschoenen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen je graag met het inkopen van de juiste artikelen.

Grote aantallen bestellen?