• Groot assortiment op voorraad
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
 • Franco levering mogelijk
 • Ruim 35 jaar ervaring
 • Private label mogelijk

Vlechtkous

Zoekt u vlechtkous voor kabels? WKK biedt verschillende vlechtkousen aan. Deze bieden een goede en duurzame bescherming van kabels en buizen. Onze vlechtkousen worden in Europa geproduceerd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Waarom vlechtkous van WKK?

Vlechtkous wordt normaal gesproken voor de volgende vier toepassingen gebruikt:

 • Bundelen van kabels en buizen
 • Beschermen van kabels en buizen
 • Voorkomen van oververhitting
 • Markering

WKK levert vlechtkous voor professioneel gebruik. Afhankelijk van uw toepassing levert WKK vlechtkous in verschillende afmetingen. Bij ons vind je de passende vlechtkous voor jouw toepassing.

 

Vlechtkous - Eigenschappen

Vlechtkousen zijn bestand tegen temperaturen uiteenlopend van -50 °C bis +150 °C en hebben een smeltpunt van +250 °C. WKK biedt vlechtkous in verschillende afmetingen. Bij ons vind je altijd de passende vlechtkous, of die nu een diameter van 3mm of van 50mm heeft. Onze vlechtkous is gemaakt van Polyester PET en rekt uit in verhouding 1:2.

Door de vlechtstructuur zijn vlechtkousen zelfdovend. Ook ontstaat er geen condensvorming op de vlechtkous en ze zijn bestand tegen chemicaliën. Het materiaal Polyester PET is een licht, maar ook robuust materiaal. Daarnaast is Polyester PET zeer flexibel.

Vlechtkous wordt groter door aan beide kanten de vlechtkous samen te duwen. Hierdoor kunnen kabels en buizen eenvoudig door de vlechtkous worden gevoerd. Wordt de vlechtkous losgelaten (de druk van de zijkanten af gehaald), dan beweegt de vlechtkous weer terug naar de originele grootte.

 

Private Label

Bij WKK kunt u vlechtkous van ons WKK merk kopen, maar ook met uw eigen merk. Voor bedrijven die vlechtkous onder hun eigen merk willen verkopen, bieden we vlechtkous onder private label aan.

 

Partner voor vlechtkous

Naast vlechtkous vindt u bij WKK ook krimpkous en spiraalband. Onze vlechtkousen zijn uit voorraad leverbaar,

Vlechtkous wordt geleverd in een handige box.

 

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij de keuze voor de juiste vlechtkous, of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij helpen u graag verder!

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Een opgerold stuk vlechtkous, naast een vlechtkous met verschillende kabels er doorheen gevoerd, op een witte achtergrond.
  WKK - Vlechtkous - Box

  Vanaf €  31,64 excl. BTW

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Grote aantallen bestellen?