• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Krimpkous assortimenten en displays

Wil je een krimpkous assortiment inkopen? WKK levert warmtekrimp sets in zowel zwart als kleur tot 465 stuks. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor krimpkous displays. Met een assortimentsdoos of display heb je altijd krimpkous in diverse maten beschikbaar voor de bescherming of reparatie van je kabels of andere objecten.

Krimpkous assortimenten: zeer praktisch

WKK levert krimpkous sets met daarin de populaire dunwandige krimpkous H-2(Z). Deze krimpkousen zijn hittebestendig tot +125 graden Celsius, vlamvertragend en zelfdovend. De krimpverhouding is 2:1. De assortimentsdozen met 127 stuks worden geleverd in de kleur zwart of met gemengde kleuren. Daarnaast kun je de zwarte variant uitbreiden door te kiezen voor een assortimentsdoos met 465 stuks.

Krimpkous assortiment met display

WKK biedt een praktisch display van metaal met daarin een uitgebreid assortiment krimpkous. De krimpslangen zijn voorgesneden in lengtestukken van 1220 mm en zijn per type krimpkous/maat verpakt in een displaydoos. Ieder lengtestuk krimpkous kan eenvoudig uit de doos worden genomen om per stuk of in kleine aantallen te worden verkocht. Standaard worden alle krimpkous lengtestukken in de kleur zwart geleverd. Optioneel kan het display worden voorzien van gekleurde krimpkous.

Andere warmtekrimpbare producten

Naast de assortimentsboxen en het display kun je bij WKK ook terecht voor krimpkous, krimpbare glasvezel kabelverbinders en krimpbare vormstukken. Alle warmtekrimpbare producten zijn afkomstig van het merk Hongshang.

Grote aantallen bestellen?