• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Edge clips voor mantelbuis

Edge clips voor mantelbuis bieden een betrouwbare bevestiging en geleiding van mantelbuis. Je monteert de clips eenvoudig zonder extra gereedschap of lijm op een profiel of in een voertuig. WKK levert kwalitatief hoogwaardige bevestigingsclips. Hierdoor vind je eenvoudig de clip die geschikt is voor jouw beoogde toepassing(en). Onze edge clips voor mantelbuis zijn gemaakt van kunststof (polyamide 6.6 HS) en beschikken over een goede robuustheid en zijn slagvast, hitte- en weerbestendig. Deze edge clips worden ontwikkeld en geproduceerd door onze dochteronderneming WKK Automotive.

Speciaal ontwikkeld

Onze edge clips voor mantelbuis zijn speciaal ontwikkeld voor het begeleiden van mantelbuis op een kunststof of metalen profiel. Om het juiste type edge clip voor mantelbuis te kiezen moet je rekening houden met de buitendiameter van de mantelbuis, de profieldikte en de wijze waarop de mantelbuis wordt gemonteerd.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Een zwarte KC22 edge clip voor mantelbuis met de beugel in haakse richting op de bovenkant van de clip, op een witte achtergrond. De beugel is geopend.
    WKK - Edge clips voor mantelbuis

    Vanaf €  47,06 excl. BTW (100 st.)

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Grote aantallen bestellen?