• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Kabelbinder muurpluggen

Ben je op zoek naar muurpluggen voor kabelbinders? WKK levert muurpluggen voor tyraps tot en met 9 mm breed. Met deze handige tyrap muurplug kun je kabels, buizen of andere objecten betrouwbaar bundelen en geleiden op een muur.

Montage van kabelbinder muurpluggen

De montage van de muurpluggen spreekt voor zich. Je bevestigt de plug in een voorgeboord gat in de muur. Dit proces herhaal je totdat je de volledig beoogde route van de kabels klaar hebt. Daarna kun je via de kop van de pluggen de tieraps gebruiken om kabels, buizen of andere objecten te bundelen.

Bekijk onze kabelbinder muurpluggen voor meer informatie.

Meer tyrap toebehoren bestellen?

Naast muurpluggen verkoopt WKK ook kabelbinder zadels, tangen en een opbergrek. Binnen het assortiment zadels heeft u de keuze uit plakzadels en zadels met schroefbevestiging. De kabelbinder tangen zijn verkrijgbaar voor toepassingen voor zowel kunststof als RVS kabelbinders. Een kabelbinder opbergrek is bruikbaar op de werkplaats of als display in een winkel.

Bijbehorende tiewraps

Om muurpluggen te kunnen gebruiken, heb je colsonbandjes nodig. Het assortiment bundelbandjes van WKK omvat vele types, maten, kleuren, kwaliteitsklassen materiaal, type sluitingen en nog veel meer. Hierdoor vind je gemakkelijk een tie rip die geschikt is voor de door jou gewenste toepassing(en).

Ervaren partner in bevestigingsmaterialen

WKK is een ervaren partner op het gebied van bevestigingsmaterialen. Sinds 1984 leveren wij kwalitatief hoogwaardige kabelbinders en toebehoren. Hierdoor heeft ons bedrijf, door de jaren heen, veel kennis en ervaring opgedaan in verschillende sectoren. Door deze expertise kunnen onze adviseurs je ondersteunen met de keuze voor de juiste artikelen voor jouw specifieke toepassingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Grote aantallen bestellen?