• Groot assortiment op voorraad
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
 • Franco levering mogelijk
 • Ruim 35 jaar ervaring
 • Private label mogelijk

Kabelbinder opbergrek

Een kabelbinder opbergrek is handig voor gebruik in bijvoorbeeld de werkplaats. Hierbij kun je het opbergrek gebruiken om tyraps te ordenen. Op deze manier blijft je werkplek geordend en overzichtelijk. Het opbergsysteem bevat meerdere compartimenten om zo de tiewraps op maat of kleur te rangschikken.

Kabelbinder opbergrek: ook in te zetten als display

Verkoop je kabelbinders aan professionals? Dan kun je als groothandelaar het opbergrek niet alleen doorverkopen, maar ook als display in je fysieke winkel gebruiken. Het is dan ook een nuttig artikel om de shopervaring van je klanten verder te verbeteren.

Meer kabelbinder toebehoren?

Naast een kabelbinder opbergrek kun je bij WKK ook terecht voor kabelbinder tangen, zadels en muurpluggen. Deze kabelbinder toebehoren zorgen ervoor dat je tyraps optimaal in de praktijk kunt gebruiken.

Op het gebied van kabelbinder tangen heb je de keuze uit tools voor kunststof en RVS kabelbinders. Daarnaast levert WKK plakzadels, zadels met schroefbevestiging en muurpluggen voor een handige montage van bekabeling.

Kabelbinders bijbestellen?

WKK levert opbergrekken met en zonder tiewraps. Je kunt dus ook tieraps zonder opbergrek bestellen. Ons assortiment bestaat uit kunststof, RVS en detecteerbare kabelbinders.

Contact met onze adviseurs

Ons team, bestaande uit ervaren adviseurs, doet er alles aan om je een zo goed mogelijk advies te geven voor het inkopen van kabelbinders en toebehoren. Wij denken graag met je mee over beoogde toepassingen.

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over WKK of onze producten? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Een gevuld opbergrek voor kabelbinders, van voren gefotografeerd, op een witte achtergrond.
  WKK - Opbergrek voor kabelbinders - Gevuld
  €  47,55 excl. BTW
 2. Een leeg opbergrek voor kabelbinders, schuin van boven gefotografeerd, op een witte achtergrond.
  WKK - Opbergrek voor kabelbinders - Leeg
  €  35,71 excl. BTW

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Grote aantallen bestellen?