• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Edge clips

Edge clips zijn eenvoudig te monteren bevestigingsclips die op een profiel of in een voertuig bevestigd kunnen worden. De clip zorgt voor een veilige en betrouwbare bevestiging en geleiding van je kabels, draden of leidingen. WKK levert kwalitatief hoogwaardige kunststof edge clips van polyamide 6.6 HS. De clips zijn robuust en zijn slagvast, hitte- en weerbestendig. Onze edge clips worden met name in de automotive sector gebruikt. Onze bevestigingsclips worden ontwikkeld en geproduceerd door WKK Automotive.

Welke edge clips heb je nodig?

Om het juiste type edge clip te kiezen moet je rekening houden met de profieldikte en de wijze waarop de kabel wordt gemonteerd. WKK biedt edge clips voor verschillende toepassingen: met de kabelbinderbevestiging op de bovenzijde of aan de zijkant van de clip en edge clips waarbij de kabelbinder haaks op het profiel of in de lengterichting van het profiel kan worden bevestigd.

Heb je aanvullend advies nodig? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij helpen je graag met het selecteren van de juiste edge clips voor jouw beoogde toepassing(en).

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Een zwarte KC1 'edge clip' bevestigingsclip, op een witte achtergrond.
    WKK - Edge clips

    Vanaf €  53,62 excl. BTW (100 st.)

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Grote aantallen bestellen?