• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Kabelbinder zadels

Kabelbinder zadels vormen een handige oplossing voor het bevestigen en geleiden van kabels, buizen en andere objecten. Het zadeltje wordt door middel van een schroef of plakstrip bevestigd. Vervolgens kun je met behulp van een kabelbinder de geleiding en bundeling compleet maken.

Het WKK zadelassortiment

WKK levert plakzadels en zadels met schroefbevestiging voor tieraps. Plakzadels voor kabelbinders worden gebruikt om kabels te bundelen en te geleiden onder normale werkomstandigheden. Bij zwaardere werkomstandigheden is het aanbevolen om te kiezen voor schroefzadels. Deze zijn namelijk bestand tegen hogere belastingen. Het voordeel van plakzadels is een verhoogde flexibiliteit in de montage in vergelijking tot zadels met schroefbevestiging.

Bevestigingsclips met en zonder kabelbinder

Naast de zadels levert WKK een uitgebreid programma aan bevestigingsclips. Binnen ons aanbod heb je de keuze uit diverse clips. Deze bevestigingsclips zijn geschikt voor uiteenlopende profieldiktes en gatdiameters. Ten opzichte van de zadels bieden kabel clips meer vrijheid tijdens het bevestigen en geleiden van kabels en andere objecten.

Tiewraps: van kunststof tot RVS

Bij de aanschaf van kabelbinder zadels heb je natuurlijk ook tiewraps nodig. Het aanbod van WKK omvat kunststof kabelbinders, detecteerbare kabelbinders en RVS kabelbinders. Deze drie type bundelbandjes zijn verkrijgbaar in vele types, maten, kleuren en kwaliteitsklassen materiaal. Hierdoor vind je gemakkelijk de juiste kabelbinder voor de door jou gewenste toepassing.

Andere toebehoren voor kabelbinders

Ben je op zoek naar nog meer toebehoren voor tyraps? Voor kabelbinder tangen, muurpluggen en een handig kabelbinder opbergrek kun je ook bij WKK terecht.

Ondersteuning nodig?

Heb je vragen? Of kunnen wij je helpen met het selecteren van de juiste producten? Onze adviseurs helpen je graag met het selecteren van de juiste kabelbinder zadels of andere producten uit ons assortiment. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Grote aantallen bestellen?