• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Bevestigingsclips met of zonder kabelbinders | Lees hier meer | WKK

Bevestigingsclips met of zonder kabelbinders?

Gepost op 5 januari 2023

De voor- en nadelen van de verschillende opties

Bevestigingsclips zijn de ideale oplossing voor het bevestigen en geleiden van kabels op profielen. Bij het beheren van kabels voor zonnepanelen zijn bevestigingsclips een goede en betrouwbare optie. Als fabrikant van deze clips hebben we ook gemerkt dat ons bedrijf binnen de solar industrie voortdurend groeit. Met betrekking tot de kabelbinders die worden gebruikt in combinatie met bevestigingsclips zijn er verschillende mogelijkheden. Laten we de voor- en nadelen bespreken.

1. Bevestigingsclips en kabelbinders apart

Je kunt de clips en kabelbinders los van elkaar bestellen. Op die manier heb je de flexibiliteit om beide producten naar wens te gebruiken. Het is mogelijk om ze voor te monteren of om eerst de clips te plaatsen en de kabelbinders als tweede. Daarnaast zorgt het gescheiden houden van je clips en kabelbinders ervoor dat je de sluiting van de kabelbinders gemakkelijk naar je toe kunt trekken. Deze optie kan echter wat meer tijd in beslag nemen.

2. Voorgemonteerde bevestigingsclips en kabelbinders

Het is mogelijk om je bevestigingsclips en kabelbinders voorgemonteerd te bestellen. Op die manier hoef je dit niet zelf te doen, wat weer tijd scheelt. Net als bij de losse clips en kabelbinders, is de sluiting van de kabelbinders eenvoudig naar je toe te trekken.3. Bevestigingsclip en kabelbinder in één

Een derde optie is om bevestigingsclips te bestellen waaraan al een binder is bevestigd. Deze alles-in-één optie houdt in dat je maar 1 product hoeft te bestellen en dat je zelf niets hoeft te monteren. Deze optie geeft je wel minder flexibiliteit omdat de kabelbindersluiting aan de fixatieclip is gekoppeld.Wil je advies welke optie voor jou het beste werkt, neem dan contact op met de experts van WKK. Via deze link kun je een live online demo boeken. In 30 tot 60 minuten laten wij je zien hoe de verschillende clips gebruikt kunnen worden en welke opties voor kabelbinders het meest geschikt zijn.

Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via sales@wkk-europe.com of +31(0)13 571 21 71.

Bekijk in de volgende video hoe je eenvoudig kabels geleid langs een profiel: