• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Automotive industrie

De automotive industrie is onderhevig aan vele trends en ontwikkelingen. Of het nu gaat om autonoom of elektrisch rijden, de gehele sector heeft te maken met grote uitdagingen. Ook in de toekomst blijft het bevestigen, aansluiten, isoleren, geleiden en beschermen van bekabeling en andere objecten belangrijk voor de automotive sector. Van alle onderdelen wordt verwacht dat het beschikt over een hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Waarom WKK?

De inkoop en het gebruik van bevestigingsmaterialen willen wij zo efficiënt mogelijk maken. Uiteindelijk resulteert dit in een structurele kostenbesparing en een langdurige samenwerking. Meer weten over onze voordelen? Bekijk dan onze pagina: Waarom WKK? 

Wij focussen ons op:

  • Het reduceren van het gewicht van de artikelen
  • Het leveren van slimme artikelen die de (de)montage duur optimaliseren
  • Het leveren van artikelen die betrouwbaar en duurzaam zijn

Certificeringen

Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn essentieel voor de automotive industrie. Wij vinden het daarom zeer belangrijk om veel tijd en aandacht te besteden aan kwaliteitscontrole en -verbetering van onze artikelen, diensten en medewerkers. Het resultaat van dit beleid maakt ons een ISO 9001 gecertificeerde onderneming.

Onze dochteronderneming WKK Automotive is tevens IATF 16949 gecertificeerd. IATF 16949 is relevant voor alle bedrijven in de toeleveringsketen voor auto's: van kleine fabrikanten tot aan multinationals met meerdere locaties, overal in de wereld. IATF 16949 is een technische ISO-specificatie gericht op de ontwikkeling van een kwaliteitsmanagementsysteem dat zorgt voor continue verbetering, met nadruk op het voorkomen van defecten en het verminderen van variatie en afval in de toeleveringsketen van en productie in de auto-industrie.

Onze producten worden onder andere gebruikt
door de volgende automerken:


De norm is echter alleen van toepassing op locaties waar productie- of serviceonderdelen voor de oorspronkelijke fabrikant (OEM) worden geproduceerd. Organisaties die de automotive industrie willen betreden, moeten wachten totdat ze op de lijst van mogelijke leveranciers van een klant in de automotive industrie worden geplaatst, voordat ze kunnen worden gecertificeerd.

Tot slot kun je op de productpagina’s per artikel zien welke certificaten behaald zijn. Op deze manier weet je precies wat je van ons en onze producten kunt verwachten.

Onze aanraders voor de automotive industrie