• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Even voorstellen: Jolanda Willems

Even voorstellen: Jolanda Willems

Gepost op 4 mei 2022

Naam: Jolanda Willems
Functie: General Employee
Vestiging: WKK Nederland

1. WKK organiseert jaarlijks een weekendje weg voor medewerkers. Welk weekend vond je tot nu toe het leukst?

Tja, dat doe ik. Van het voordragen van het idee aan Ward en Jozef, tot en met de uitvoering ervan.

Door het enthousiasme van onze medewerkers is dit alle jaren goed gelukt, hoewel ik soms met niet alledaagse invulling kan komen: rare workshops of zo , of een toneelstuk in elkaar zetten. We hebben het voor elkaar over om te vertrouwen op een goede afloop.

Maar om een weekend op te noemen die het leukst was? Dat kan ik niet!

2. Wanneer vond het eerste weekend plaats?

De weekenden zijn ontstaan door het vieren van goede omzet/goede zaken: bij de eerste 1000 gulden omzet in het eerste jaar 1984 zijn Ward, Jozef, Joke en ik uit eten gegaan en op het einde van dat jaar beloonden we onszelf met een weekendje Centerparcs, met ook Jeffrey en Franny daarbij. Deze gedachte: het bedanken voor ieders inzet is  - buiten de jubileumvieringen - nog steeds actueel.

3. Hoeveel WKK-weekenden zijn er tot nu toe geweest?

We hebben 2 jaren gemist: vorig jaar door Covid en 2008 i.v.m. de recessie: alhoewel onze cijfers goed waren vonden we het niet gepast om iets te vieren terwijl we medewerkers hadden moeten ontslaan.

4. Welke plaatsen/landen zijn al bezocht?

We zijn o.a. geweest in Londen, Parijs, Berlijn, Düsseldorf, York, Lissabon, Den Haag, Disneyland Parijs, Budapest, de jubileumvieringen van WKK Nederland, WKK GmbH en WKK Polen, en in parken en huizen in Nederland en België.

5. Welke activiteiten zijn er gedaan?

Bij stedentrips was er altijd wel een stadstour en/of stadswandeling, werd een voorstelling bezocht en natuurlijk de gezamenlijke diners, waarbij we heerlijk met elkaar konden bijpraten.

Bij de weekenden in parken en/of huizen hadden we vaak sportieve activiteiten en quizavonden. Deze weekenden waren vooral de weekenden met niet alleen de partner, maar ook de kinderen (tot 18 jaar) erbij.

Dit is ontstaan omdat wij vanaf het begin ook onze eigen kinderen meenamen, maar hierdoor ook onze medewerkers een weekendje kunnen aanbieden. Doordat WKK groeide en groeide hebben we op een gegeven moment besloten de kinderen thuis te laten, omdat zij een te groot stempel drukten op het geheel. Er waren natuurlijk ook medewerkers zonder kinderen, maar veel ouders vonden een weekendje weg zonder kinderen ook wel lekker.

6. Is er een plek waar je een WKK-weekend zou willen organiseren?

Een nieuwe bestemming heeft mijn voorkeur, maar de logistieke mogelijkheden zullen dit bepalen:

je moet 4 partijen uit verschillende landen op eenzelfde tijdstip bij elkaar zien te krijgen. Maar mocht ik al plannen hebben, ik ga dit echt niet al verklappen!