• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Even voorstellen: Debbie van Berkel

Even voorstellen: Debbie van Berkel

Gepost op 6 juli 2023

 “WKK heeft een langdurige relatie met de meeste van haar leveranciers.”

 

Naam: Debbie van Berkel
Functie: Hoofd Afdeling Operations
Vestiging: WKK Nederland

 

Hoe ben je bij WKK terecht gekomen?

Door een advertentie in de krant.

 

Wat is jouw ervaring met het opbouwen van leveranciersrelaties en zakelijke relaties?

WKK heeft langdurige samenwerkingsverbanden met de meeste van haar leveranciers. Daar plukken we vaak de vruchten van. Zeker ook tijdens de COVID-19 pandemie hebben we het belang van deze relaties ervaren. We hebben toen goede afspraken kunnen maken en onze voorraden op het juiste niveau kunnen houden. De intensieve samenwerkingsverbanden met Hongshang, ABB en Jacob zijn waardevol. De deskundigheid en de  kwaliteitsproducten van deze leveranciers dragen bij aan de professionaliteit van WKK.

Hoe is het in je huidige of vorige functie gelukt om de werkzaamheden soepel te laten verlopen?

In mijn vorige functie was ik inkoper, wat ik jaren alleen heb gedaan. Na een aantal jaren werd het teveel werk voor één persoon en na het aannemen van een collega werd inkoop een afdeling.  Een aantal jaren geleden merkten we dat de naam ‘Inkoop’ niet meer al onze verantwoordelijkheden omvatte, waarna we de naam van de afdeling hebben veranderd in ‘Operations’. Naast inkoop zijn we ook verantwoordelijk voor opslag en transport. De afdeling is blijven groeien en op dit moment zijn we met z’n vijven. Een team met veel ervaring en toewijding, waar we de soepele en nauwkeurige uitvoering van de werkzaamheden aan te danken hebben.

 

Hij blijf je op de hoogte van alle trends en veranderingen in je vakgebied?

Samenwerkingsverbanden zijn een belangrijke trend in de inkoopwereld. Samen groeien door de krachten te bundelen. Dit is zeker van toepassing op de samenwerkingen die WKK in de afgelopen jaren is aangegaan.

Op technologisch vlak gebruiken we Power BI steeds meer om onze voorraadniveaus te monitoren en te bepalen welke aantallen we moeten inkopen voor een volgende periode. Met de toekomstige implementatie van Business Central gaan we zeker profiteren van nieuwe functionaliteiten die we dan tot onze beschikking krijgen

 

Waarom werk je graag voor WKK?

In al die jaren heb ik nog nooit een saaie periode meegemaakt bij WKK. De continue uitdagingen, het fijne team en de prettige werkomgeving geven me energie.

 

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

Ik vind het moeilijk om in de toekomst te kijken, maar zoals het er nu uitziet hoop ik dan nog steeds voor WKK te werken.