• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

WKK opent nieuwe vestiging in Frankrijk | WKK

WKK opent nieuwe vestiging in Frankrijk

Gepost op 12 juni 2024

Al sinds de oprichting in 1984, 40 jaar geleden, is WKK actief op de Franse markt. Om onze aanwezigheid in Frankrijk te versterken en onze Franse klanten nog beter te kunnen bedienen, openen we binnenkort een vestiging in Frankrijk. Na eerdere uitbreidingen in Duitsland, Polen, Italië en China is de opening van een vestiging in Frankrijk de volgende stap in de groei van de WKK Groep. Edward Willems, medeoprichter van WKK, en William Crevel, aankomend Commercial Branch Manager van WKK France S.A.S., zetten vandaag hun handtekening onder het contract van William. William Crevel heeft ruime ervaring in commerciële functies en was tot voor kort commercieel directeur van  Crevel Distribution, het familiebedrijf van zijn vader. We zijn verheugd dat hij zijn expertise in de Franse markt nu voor WKK in gaat zetten.

Group Managing Director Gerald Ploeg: “Gezien onze ambities wat betreft verdere internationale groei zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen om ons marktaandeel in de verschillende markten te vergroten. De Franse markt heeft veel potentie, waardoor we de mogelijkheden voor verdere uitbreiding naar deze markt zijn gaan verkennen – met deze uitbreiding, de opening van een nieuwe vestiging, als logische volgende stap. We hebben er het volste vertrouwen in dat we in William Crevel de juiste persoon hebben gevonden om van WKK France een succes te maken.”

William zal intensief gaan samenwerken met onze accountmanager voor de Franse markt, Vincent Ploegaert. Samen zullen zij zich in gaan zetten voor een nog betere dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe Franse klanten.