• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Ty-Rap® en Ty-Fast® tiewraps van ABB Draad- en Kabelmanagement

Sinds 2017 is WKK officieel partner van ABB Draad- en Kabelmanagement. Door de samenwerking met ABB heeft WKK z’n positie, als belangrijke speler op het gebied van tiewraps en toebehoren, verder versterkt en haar product-portefeuille verder uitgebreid. Door de samenwerking is WKK officieel distributeur geworden van de wereldberoemde tiewrapmerken Ty-Rap® en Ty-Fast®. Deze toonaangevende merken staan bekend om hun brede assortiment innovatieve oplossingen op het gebied van bundelen, vastbinden en geleiden van draden en kabels. Beide tiewrapmerken bieden een breed en diep assortiment aan artikelen die geschikt zijn voor veeleisende omstandigheden en maken het werk van deskundige professionals eenvoudiger.

 

ABB

ABB is een grensverleggende, technologische marktleider op het gebied van onder andere laag- en middenspanningsproducten. Baanbrekend was de in 1958 ontwikkelde ‘Ty-Rap®’ door Thomas & Betts (tegenwoordig onderdeel van de ABB Group): een merknaam van een type tierap die als soortnaam voor ‘tieraps’ is gaan fungeren.

 

Ty-Rap®

Ty-Rap® behoort tot één van de meest kwalitatief hoogwaardige kabelbindermerken ter wereld voor professionals. Je herkent het merk aan het unieke RVS vergrendelmechanisme binnen in de kop van de kabelbinder. Deze sluiting zorgt voor één van de sterkste, duurzaamste en betrouwbaarste bevestigingen die er op de markt verkrijgbaar zijn.

De bekendheid van het merk Ty-Rap® heeft geresulteerd in een merkverwatering. Dit betekent dat de merknaam in onze taal ook gebruikt wordt om naar soortgelijke producten van een ander merk te verwijzen. De schrijfwijze ‘tie wraps’ en ‘tyraps’ met dezelfde uitspraak zijn hier voorbeelden van.


Ty-Rap® kabelbinders

Ty-Fast®

Ty-Fast® tie rips zijn volledig uit kunststof vervaardigde tie rips. In tegenstelling tot Ty-Rap® tie rips, beschikken Ty-Fast® tie rips niet over een RVS vergrendelmechanisme in de kop van de tie rip. Bij Ty-Fast® tie rips is ook de kop volledig van het materiaal Polyamide 6.6 gemaakt. Ty-Fast® tie rips staan in de markt bekend als een kwalitatief goede en prijsgunstige optie voor vele soorten toepassingen.


Ty-Fast® kabelbinders

Advies op maat

Wil je meer informatie over de samenwerking tussen WKK en ABB Draad- en Kabelmanagement? Of wil je meer informatie over Ty-Rap® en Ty-Fast® kabelbinders? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij helpen je graag.