• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Ty-Fast®: geheel uit kunststof vervaardigde kabelbinders

WKK heeft sinds 2017 een partnership met ABB Draad- en Kabelmanagement. Hierdoor is WKK niet alleen distributeur van het wereldberoemde merk
Ty-Rap®, maar ook distributeur van het merk Ty-Fast®. Ty-Fast® kabelbinders zijn volledig uit kunststof vervaardigde kabelbinders. Ten opzichte van de
Ty-Rap® beschikt de Ty-Fast® niet over een RVS vergrendelmechanisme in de kop van de kabelbinder. Desondanks is de Ty-Fast® een kwalitatief goede en prijsgunstige optie voor vele soorten toepassingen.

Kenmerken van Ty-Fast® tyraps

Ty-Fast® tyraps zijn geheel uit kunststof vervaardigde tyraps en zijn bij WKK verkrijgbaar in lengtes van 115 tot 1041 mm en breedtes van 2,4 tot 8,8 mm.
Ze kunnen een trekkracht aan tot 79,3 kg.

Ty-Fast® tie wraps zijn vervaardigd uit het materiaal polyamide 6.6, zijn halogeen- en siliconenvrij, en zijn verkrijgbaar in de kleuren naturel en zwart.
Ze beantwoorden aan meerdere internationale goedkeuringen, waaronder UL en Lloyd’s.

De volledig uit polyamide gevormde sluiting combineert een geringe insteekkracht en een grote treksterkte. De afgeronde kop in combinatie met het lage profiel zorgt voor minder uitsteeksels. De uiteindes zijn uitgerust met een tweezijdige vingergreep die je als gebruiker helpt bij het vastnemen en aanspannen van de tieraps. Dit ‘Sure Grip-principe’ zorgt ervoor dat het uiteinde niet naar buiten schiet wanneer het in de kop wordt gestoken en houdt het vervolgens vast, zodat het definitief met de hand of met gereedschap kan worden aangespannen.

Het snel en gemakkelijk insteken zal de productiviteit doen toenemen en zorgt ervoor dat je als gebruiker minder snel vermoeid raakt.

Ty-Fast® tyraps

 

Kabelbindertangen

Naast de kabelbinders van de merken Ty-Rap® en Ty-Fast®, levert WKK ook twee verschillende tangen voor kunststof kabelbinders. Eén kabelbindertang is geschikt voor kunststof kabelbinders tot 4,8 mm breed. De andere tang is bedoeld voor kunststof kabelbinders van 4,8 tot 7,6 mm breed. Beide kabelbindertangen hebben een ergonomische handgreep die comfort biedt aan professionals die dagelijks vele kabelbinders verwerken.

 

Advies op maat

Ben je benieuwd of de Ty-Fast® tyrap geschikt is voor jouw beoogde toepassing(en)? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Wij bieden je graag uitgebreide informatie over de mogelijkheden en helpen je graag met het kiezen van het juiste type tyrap.

Speciaal voor u geselecteerde Ty-Fast® kabelbinders