• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Even voorstellen: Albana Isaku

Even voorstellen: Albana Isaku

Gepost op 10 oktober 2022

“In de eerste plaats heb ik altijd respect voor iedere collega, ongeacht je positie binnen het bedrijf.”

 

Naam: Albana Isaku
Functie:  Sales
Vestiging: WKK Italië

 

Hoe ben je bij WKK terecht gekomen?

Ik wilde stoppen bij mijn vorige baan omdat die me niet langer motiveerde, dus ik was op zoek naar een nieuwe baan. Na een tijdje nam een uitzendbureau contact met me op en kreeg ik de kans om op gesprek te gaan bij WKK.

 

Hoe was je introductie bij WKK?

Het was een uitdagende start, maar ik heb het geluk deel uit te maken van een team dat me meteen hartelijk verwelkomde en me blijft steunen. Het is mooi om te zien hoe deze groep hard werkt voor een gezamenlijk doel, namelijk WKK ieder jaar verder laten groeien.

 

WKK is een internationaal bedrijf. Heb je al ervaring met werken met collega’s uit verschillende landen?

Nee, ik had nog geen ervaring met werken met collega’s uit verschillende landen, maar ik ben blij dat ik daar nu ervaring mee op kan doen. Ik vind het leuk om Engels te praten, in plaats van Italiaans.

 

WKK heeft zeven verschillende productcategorieën. Welke vind je het interessantste?

Ik kan nog niet zeggen welk product ik het interessantste vind, maar voor nu geef ik de voorkeur aan krimpkous, omdat ik voordat ik bij WKK kwam werken nooit over het gebruik ervan had nagedacht.

 

Hoe ziet het ideale bedrijf er voor jou uit?

Mijn ideale bedrijf is een groep mensen die samenwerken aan een gezamenlijk doel. Ik heb het respecteren van iedere collega, onafhankelijk van zijn of haar positie, altijd op de eerste plaats gezet.

 

Welke talen spreek je?

Albanees is mijn moedertaal, omdat ik ben geboren in Albanië. Ik beschouw Italiaans ook als mijn moedertaal, omdat ik ben opgegroeid in Italië. Ik spreek ook Engels en Spaans, en ik spreek Frans op basisniveau.

 

Wat vind je leuk aan de regio waar je vandaan komt?

Italië is een prachtige plaats, rijk aan historie, geroemd om zijn eten, mode en geografische rijkdom. Veel van deze aspecten van de Italiaanse cultuur hebben ook internationaal een diepgaand effect. Ik houd ervan dat iedere stad die je bezoekt een eigen historie heeft.