• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Even voorstellen: Daniela Pachel

Even voorstellen: Daniela Pachel

Gepost op 5 juni 2023

“De werksfeer bij WKK GmbH is erg goed. Er heerst een familiale sfeer en een goede saamhorigheid.”

 

Naam: Daniela Pachel
Functie: Accounting
Vestiging: WKK Duitsland



Hoe ben je bij WKK terechtgekomen?

In 2008, na de geboorte van mijn jongste dochter, was ik nog in dienst bij Kaiser's Tengelmann AG en had ik nog ouderschapsverlof. Helaas sloot Kaiser's Tengelmann AG in deze periode zijn hoofdkantoor in Viersen en verhuisde naar Mülheim an der Ruhr. Dat was voor mij te ver voor een bijbaantje met twee kinderen, dus ben ik spontaan gaan rondkijken naar een alternatief. Toen kwam ik WKK tegen waar ik woon en na een gesprek met Bram Boers kon ik een week later gelijk aan de slag. Ik zat toen niet direct in de boekhouding, maar eerst in de inkoop, administratie etc.

 

Hoe zou je de werksfeer bij WKK omschrijven?

De werksfeer bij WKK GmbH is erg goed. Er heerst een familiale sfeer en een goede saamhorigheid.

 

WKK is meer dan 35 jaar geleden opgericht en is sindsdien een stabiel en betrouwbaar bedrijf. Wat weet je van het verhaal?

Ik werk nu bijna 15 jaar bij WKK GmbH en sindsdien zijn we gestaag gegroeid. Er is veel geïnnoveerd en/of geherstructureerd. Toen ik instapte, waren we slechts een team van 15 mensen. Vandaag zijn dat er al 36 en het aantal groeit nog steeds.

 

WKK organiseert elk jaar een weekendje weg. Welke vond je tot nu toe het leukst?

Tot op de dag van vandaag herinner ik me de reis naar Barcelona het meest. We hadden veel plezier en de fietstocht door Barcelona met mooi weer was een echt hoogtepunt. Ik, vanwege mijn kleine formaat, met een kinderfiets.

 

Met welke collega's heb je het meest te maken?

Ik heb vooral contact met Marcel van den Dungen uit Nederland. Maar ik werk ook veel samen met WKK Automotive GmbH (Anke Dimmer en Geert Driessen).

 

Wat vind je leuk aan de regio waar je woont?

Wat ik leuk vind aan Kaldenkirchen is dat het vrij rustig is. We wonen pal naast het bos, ik werk in de omgeving en Nederland ligt op een steenworp afstand.