• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Terugblik op de Light en Building 2022

Terugblik op de Light + Building 2022

Gepost op 14 oktober 2022

WKK heeft aan één van de grootste vakbeurzen voor de lichttechniek en bouwindustrie deelgenomen: de Light + Building. Deze beurs, die van 2 tot en met 6 oktober in Frankfurt werd gehouden, is met meer dan 1500 exposanten uit 46 landen dé ontmoetingsplaats voor vakmensen uit de installatie- en elektrotechniek. Daarbij worden de nieuwste innovaties en trends uit deze sectoren aan de bezoekers gepresenteerd.


Stand van de WKK Group


In hal 9.0 heeft WKK, naast verschillende typen krimpkous en kabelbinders, ook bevestigingsclips gepresenteerd, die in de solar- en installatietechniek veel gebruikt worden. In deze branches is een snel te installeren en betrouwbaar kabelbeheer essentieel om schade te voorkomen en efficiënt onderhoud mogelijk te maken. De bevestigingsclips van WKK voldoen aan beide vereisten, waardoor ze op de Light + Building volop in de belangstelling stonden en we veel veelbelovende gesprekken hebben mogen voeren. Met name de tafel met meerdere profielen waarop de producten konden worden uitgeprobeerd en de video die het installatieproces laat zien, wekten de interesse van de bezoekers.


Internationale ontmoetingsplaats


Door het internationale karakter van de beurs hebben we bezoekers uit veel verschillende landen mogen spreken. Daaruit is opnieuw gebleken hoe waardevol persoonlijke ontmoetingen en gesprekken met (potentiële) klanten op beurzen voor WKK zijn. Zaken doen wordt uiteindelijk gedaan door mensen.


De nieuwste editie van Light + Building na twee en een half jaar pandemie is meer dan geslaagd en we kijken nu al uit naar de volgende Light + Building 2024.