• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

WKK Fixation Materials

WKK is een gerenommeerde internationale importeur en distributeur gespecialiseerd op het gebied van bevestigingsmaterialen (in het Engels
‘fixation materials’ genoemd). Een groot deel van ons brede en diepe assortiment aan bevestigingsmaterialen brengen wij op de Europese markt onder de eigen merknaam ‘WKK Fixation Materials’. Hierbij kun je denken aan kabelbinders / tyraps die we bij meerdere, zorgvuldig geselecteerde, leveranciers bestellen. Maar ook kun je denken aan krimpkous, kabelschoenen, adereindhulzen en ander bevestigingsmateriaal zoals mantelbuis en diverse tapes.

Door bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmaterialen in te kopen, heeft WKK in ruim 35 jaar een goede en betrouwbare reputatie op weten te bouwen in Europa. Deze reputatie blijkt uit het feit dat we in nagenoeg alle Europese landen onze bevestigingsmaterialen onder de merknaam ‘WKK Fixation Materials’ mogen leveren aan gerenommeerde groothandelaren en eindgebruikers.

 

Ons aanbod andere merken

Naast het eigen merk ‘WKK Fixation Materials’ biedt WKK nog een aantal andere gerenommeerde merken. Hierbij dien je bij de productgroep kabelbinders te denken aan de wereldberoemde merken Ty-Rap® en Ty-Fast®. Ty-Rap® kabelbinders herken je aan het unieke RVS vergrendelmechanisme binnen in de kop van de kabelbinder. Ty-Fast® kabelbinders zijn volledig uit kunststof vervaardigde kabelbinders. Bij de productgroep wartels leveren we uitsluitend kabelwartels en toebehoren van het Duitse merk Jacob: één van de grootste kabelwartel specialisten ter wereld.

WKK medewerkers met WKK bevestigingsmaterialen

 

Advies op maat

Weet je niet goed welke bevestigingsmaterialen een oplossing kunnen bieden voor jouw beoogde applicatie(s) of wil je graag meer informatie ontvangen over ‘WKK Fixation Materials’ producten? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij denken graag met je mee en hebben nagenoeg altijd een bevestigingsartikel dat voorziet in jouw behoefte(n).

WKK Fixation Materials bevestigingsmaterialen speciaal voor u geselecteerd